Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Meer traffic, terugkerende bezoekers én verkopen genereren met je website? Maak je website dan beter vindbaar door hoog te scoren in Google met zoekmachine optimalisatie.

Google Adwords (SEA)

Het antwoord is simpel: bereiken en overtuigen. We bereiken je doelgroep door slim gebruik te maken van targeting opties, zoals geotargeting en leeftijden. Zo betalen we alleen voor relevante bezoekers.

Conversie Optimalisatie (CRO)

Niet alle website bezoekers doen wat ze moeten doen. Je wilt de doelgroep verleiden om over te gaan tot het doel van de pagina. Namelijk het kopen van dat product of het aanvragen van een bepaalde dienst.

Visitekaartjes & drukwerk

Met een visitekaartje wil je direct een goede eerste indruk achterlaten bij je potentiële klant. Omdat de eerste prikkels essentieel zijn in het verkoopproces, moet je visitekaartje er goed uitzien. Dit kan op een zakelijke manier, maar ook op informele wijze.

Om succes te boeken met online marketing moeten de doelstellingen duidelijk geformuleerd zijn. Vervolgens bepalen we de marketingacties, door eerst de doelgroep te analyseren en wat jouw merkpositie daarin is. Zonder dit marketingplan mis je sturing en wordt het marketingbudget wellicht verspilt aan de verkeerde aannames.