fbpx

Jouw succes is ons succes

Vanuit onze hospitality achtergrond denkt Zwin Media in termen van gastvrijheid en het creëren van beleving. Dit zijn onze kernwaarden waardoor we graag sparren met onze klanten over hoe we de emoties en het verhaal van je bedrijf kunnen vertalen in een online identiteit van deze tijd.

Wil of kan je zelf geen content creëren of video’s maken maar zie je er wel het belang van in?  Bij Zwin Media werken we samen aan een marketingstrategie die past bij je bedrijf, ontwerpen we een website die continu wordt bijgewerkt en helpen we je met het verbeteren van je online vindbaarheid.

Teamwork

Onze partners

Een marketingverhaal kan je alleen goed vertellen met het juiste beeld en tekst.
Daarom vormen wij samen met Den Doelder Design, Fresh Frame, IBC communicatie en JK Media een samenwerking van experts. 

Met zijn vijven bundelen we kennis. Met onze campagnes boeken we betere resultaten door een ideale mix van marketingkanalen, video en tekst. En dat zorgt voor een snellere groei van onze klanten.

DDD

Jeroen den Doelder

Grafisch ontwerper

Ik houd me bezig met het ontwerpen van logo’s (beeldmerk, woordmerk) iconen, belettering, verpakkingen. Ervaring met corporate identities, branding en diverse huisstijlen in verschillende branches.

Oscar van Beest

Communicatie specialist
& fotograaf

We geven advies, produceren en onderhouden de communicatie voor onze klanten die actief zijn op verschillende gebieden.

Fresh Frame

Jurgen Buijse

Video producties

Fresh Frame legt de focus op bedrijfsvideo’s, eventvideo’s en drone fotografie. Zo werken we onder andere voor bedrijven in de horeca, detailhandel en evenementenbranche.

Jantien Koster

Social media & communicatie specialist

JK-Media is erop gericht om bedrijven vanuit hun persoonlijke kracht te laten groeien door structureel het verhaal van het bedrijf te vertellen via de nieuwsbrieven en een social media strategie die werkt.